Billig autoservice

Vælg billig autoservice og få fordele

Tag en bevidst økonomisk beslutning, når du vælger dit autoserviceværksted. Hos Volkswagen Fredericia er autoservice billigt. Vores mekanikere er specialuddannede og gør brug af moderne værktøj og teknologi, der sikrer, at din bil er i perfekt stand og bevarer sin gensalgsværdi. Det gør vi, fordi vi ved, at gode kunder fortjener god autoservice til en billig pris.

Vores autoservice baserer sig på mere end 50 års erfaring med og viden om Volkswagen. Vi har stor viden i autoservice med mekaniske løsninger og leverer også det nyeste elektronik. Billigt. Hos os er du i sikre hænder, for vi ved lige nøjagtig, hvorledes den professionelle og billige autoservice skal skrues sammen til din bil. Vi er som sagt billige i form af konkurrencedygtige priser, og du får mulighed for at vælge imellem to slags prismodeller for din autoservice.

Professionel og billig autoservice i Jylland

Som autoservicekunde hos os, ved du, at en Volkswagen har en lang levetid. Derfor er det også vigtigt at få en fast aftale med billig autoservice på vores autoriserede værksted i Jylland. På den måde bevarer den løbende autoservice din bils gensalgsværdi, og det er utroligt meget værd. For os er troværdighed et af nøgleordene, når vi udfører billig autoservice på din bil. Vores tilgang er jysk, for vi er billige OG kvalitetsbevidste. Billig autoservice kan du imidlertid opnå med vores mobilitetsservice, der giver dig to valgmuligheder.

Den billige autoservicemodel opnås, hvis du vælger løsningen uden garanti. Her er det ikke autoriserede reservedele, der anvendes til autoservice, men de billigste af god kvalitet. Din bil får derved de billigste reparationer og den billigste autoservice med prisgaranti! Den anden mulige autoservice er med garanti på, hvor vi udelukkende vil gøre brug af autoriserede reservedele. Der er selvfølgelig altid garanti på det udførte arbejde uanset hvilken model du vælger.

Billig autoservice og lejebil

Når uheldet er ude, og din bil skal på værksted, får du autoservice inkluderet billige lånebilsordninger. Du giver os besked, og så booker vi en billig lejebil for dig. Vi yder desuden hente- og bringeservice for at give dig den bedste oplevelse, når du skal have din bil til autoservice. Volkswagen Fredericia har allerede udmærket sig ved Volkswagen Service Quality Award 2012 blandt de 100 bedste i Europa. Derfor ved du, at du får mere, når du bestiller billig autoservice hos os. Kontakt os allerede i dag og få mere at vide om vores billige autoservice af høj kvalitet.