Den nye Polo GTI står klar i startblokken

  • Designskitse afslører de første indtryk af den nye Polo GTI
  • Succesfuld, kompakt og sportslig GTI er skarpere, fuld af power og dynamik
  • Verdenspremieren på Polo GTI er planlagt til i slutningen af juni 2021

Lige i tide til det traditionelle årlige GTI-træf ved Wörthersee i Østrig, der desværre igen er aflyst på grund af COVID-19, kan Volkswagen give det første smugkig på den nye Polo GTI. Den sportslige kompakte familiebil er baseret på den nye, opdaterede Polo og vil indtage rollen som topmodel i programmet. Polo GTI repræsenterer rendyrket dynamik i et kraftfuldt design – begge er succesfaktorer i GTI-konceptet. Den officielle verdenspremiere på den nye Polo GTI vil finde sted i slutningen af juni 2021.

”En gang GTI, altid GTI” – det er sådan fans af de sportslige Volkswagen-modeller med de ”tre magiske bogstaver” kontinuerligt udtrykker deres loyalitet. GTI er rendyrket fascination og entusiasme. Med den nye Polo GTI stående klar i startblokken fortsætter succeshistorien. Med det momentstærke forhjulstræk, en sportsundervogn sat ekstra dynamisk op og et stærkt design, skiller den sig virkelig ud fra flokken. Ydermere lever den op til løftet om exceptionel køredynamik kombineret med gode hverdagsegenskaber.

Det legendariske GTI-træf ved Wörthersee-søen

GTI-træffet har en lang historie. GTI-fans mødtes for første gang i 1982 in den østrigske kommune Reifnitz/Maria Wörth. I årenes løb tiltrak begivenheden ikke kun bilentusiaster, men blev også en ægte folkefestival under det enkle, men kraftfulde moto ”GTI”. Hver begivenhed varer fire dage, fra onsdag før Kristi Himmelfartsdag til efterfølgende weekend. For mere information om det årlige GTI-træf i Wörtersee, kan du se mere på: https://woertherseetreffen.at/


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk