Pladeværksted

Når skaden er sket skal du vælge rigtigt !

Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld, og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Volkswagen Fredericia´s pladeværksted er godkendt af Volkswagen-fabrikken til at udbedre alle typer af skader. Vores karosseriteknikere har gennemgået en special uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

 

Du bestemmer selv, hvor du vil have udbedret skaden !

Volkswagen Fredericia er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selv om dit forsikringsselskab i første om gang skulle henvise dig til et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skade bliver udbedret præcis efter fabrikkens foreskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil, uden problemer efter endt reparation.

 

Hos os har du altid en gratis erstatningsbil, mens vi "retter" din !

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og er fordelsværksted for:

  • Tryg
  • Codan
  • IF-forsikring
  • GF
  • TopDanmark
  • Taksatorringen (Alm.Brand, Lærerstanden.., Nykredit, Popermo, Runa, Vejle Brand, Købstæderne, NEM, Gjensidige, Bauta...)

 

Stenslag og glasskader !

Vores specialister sikrer dig, at du altid for en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du får en glasskade. Hvis din bil har en frontrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original, og at den monteres med en godkendt lim.

 

"Har udheldet været ude" - så tag fat i Sten eller Kim som hjælper dig med at få den bedste oplevelse. Vi har al kontakt til din forsikrings autotaksator, og sikrer dig at du hver gang er garanteret en optimal behandling af skaden.

 

Sten Hansen - 76203079 / sthan@vw-fredericia.dk

Kim Johannsen - 76203082 / kijoh@vw-fredericia.dk