Prisgaranti

Skulle du frygte, at priserne hos os er højere, pga. vi er aut. Volkswagen, skal du vide, at uanset hvilket tilbud du får andre steder, så forsøger vi til enhver tid at matche prisen og give dig en garanti for, at det ikke er dyrere, hvis du lader os klare ”paragrafferne”.

Vi vil kunne betjene dig på 2 måder: 
Hvis du ønsker din bil fortsætter med fuld garanti og livslang Volkswagen vejhjælp, er vi specialister i at lave den perfekte service eller reparation og vore Volkswagen specialuddannede mekanikere vil yde den optimale service efter Volkswagen forskrifter, vi bruger kun originale reservedele og diagnoseudstyr godkendt af fabrikken. Hvis du ikke bruger denne service, vil det kunne få indflydelse på din brugtvognspris, og husk, at hvis vi servicerer din bil efter disse forskrifter, vil du livslangt kunne opretholde mobilitetsservice. Vi vil kunne matche andre der udfører samme autoriserede service på prisen. 

En anden og billigere måde er følgende: 
Hvis du ikke ønsker en fortsat fuldt dækkende garanti eller ønsker at give afkald på Volkswagen vejhjælp, kan vi udføre reparationen på samme måde som et ikke autoriseret værksted, og i langt de fleste tilfælde til samme pris, men her må du acceptere, at vi ikke bruger originale reservedele og testudstyr. Såfremt sammenligningsprisen er så lav, at vi ikke mener, vi kan lave et forsvarligt stykke arbejde, vil vi pænt sige nej tak til arbejdet, men det vil være i meget få tilfælde. 

Uanset hvilken af ovennævnte modeller du ønsker at bruge, vil du altid være velkommen hos Volkswagen Fredericia.Det er ikke dyrere – blot mere sikkert. 

PS. Dit tilbud skal kunne dokumenteres og skal være fra et værksted i Danmark.