Nye varebiler - Volkswagen Fredericia

Vores erhvervskunder skal have den bedste rådgivning i valg af transport-, service- og finansieringsløsninger. Derfor er vi tilknyttet Volkswagens ErhvervsCenter-koncept, med dedikerede erhvervskonsulenter, der blandt andet har overblik over moms- og afgiftsreglerne. Vi kortlægger din virksomheds behov, så du får den optimale løsning.

Vores erhvervsværksted er en vigtig brik, når du skal holde dig og din virksomhed effektiv og kørende. Bl.a. derfor har vi udvidede åbningstider på værkstederne - ud fra devisen: Vi arbejder når du holder fri.

Hos ErhvervsCenter Fredericia er vi stolte af at kunne give vores kunder den bedste kvalitet på alle områder, som en del af det autoriserede erhvervscenternetværk. Vores personale er trænede i Volkswagens strenge krav og kan altid rådgive dig hvad enten det drejer sig om en standard varebil eller en special
opbygning.

Udover det tilbyder vi en række services der kan supportere din virksomhed, lige fra vedligeholdelse til reparationer, hvor vi anvender det nyeste værktøj og teknikker. Hos os kan vi naturligvis også finansiere og forsikre din erhvervsbil. Vi vil gerne hjælpe dig, så kontakt os i dag på tlf. 76 20 30 70.

 

-Helt nyt modelprogram der løser ethvert transportbehov, markedets mest økonomiske motorer.

-Stort udvalg af ekstraudstyr.

-Topmoderne øko-modeller der kører langt på literen og udleder et minimum af CO2, med markedets laveste driftsomkostninger.

-Individuelle service og reparationsaftaler.

-Finansiering, forsikring og leasing af biler.

-Lejebilsordning ved værkstedsbesøg.

-Vagtnummer ved akutte problemer.

-Dedikeret sælger, specialtrænet i volkswagens erhvervsbiler.

-Dedikeret erhvervsteam, så du er sikker på at du møder en medarbejder fra salg/reservedele/værksted der ved alt om erhvervsbiler.

Hos os kan du således altid kigge nærmere på din drømmebil, og vi tilbyder gerne en prøvekørsel i en af vore mange demobiler.

Personale

Se personalet

Kontaktinformationer

Volkswagen Fredericia
Egeskovvej 104
7000 Fredericia

Tlf.: 76 20 30 70 eller Ring mig op
CVR: 29149135
E-mail: fredericia@volkswagen.dk

Åbningstider

I dag 08:30 - 17:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 08:30 - 17:30
Tirsdag 08:30 - 17:30
Onsdag 08:30 - 17:30
Torsdag 08:30 - 17:30